Actueel nieuws
Ambassadeursavond
Tijdens de gehouden Ambassadeursavond die Stichting Kledingbank Limburg donderdag 29 september organiseerde, waren vele ambtenaren, beleidsmedewerkers, sponsoren, portefeuillehouders en geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij deze organisatie, die spreekt van een succesvolle avond.

Lees verder...

Logo FaceboekVolg ons op facebook

Klik op onderstaand item voor meer informatie

Ecabo
 

Erkening1

 

Erkening2

 Erkenning-3

Nieuws

Ambassadeursavond

Grote belangstelling Ambassadeursavond

30 september 2016

                                    

Tijdens de Ambassadeursavond die Stichting Kledingbank Limburg donderdag 29 september organiseerde, waren vele ambtenaren, beleidsmedewerkers, sponsoren, portefeuillehouders en geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij deze organisatie, die spreekt van een succesvolle avond.
Kledingbank Limburg heeft afgelopen jaar 10.000 kledinguitgiften verzorgd. Directeur Otto Veenendaal: "Het bedrijf staat goed in de stijgers. We zijn naast het primaire proces ook doende met andere projecten, om bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een gedegen mbo-opleiding aan te bieden." Binnen de organisatie zijn ruim 120 vrijwilligers werkzaam die de kleding sorteren, eventueel repareren en uitgeven. De kleding wordt voor een groot gedeelte aangevoerd vanuit de 28 steunpunten uit de gehele provincie.
Gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen: "Vol bewondering kijk ik naar deze organisatie vanwaar ruim 6.500 bananendozen vol kleding, schoenen, tassen en zo meer worden uitgereikt. Het is een, helaas, onmisbare organisatie waar we als Limburg trots op mogen zijn!"

Een impressie:   http://www.reindonk.nl/grote-belangstelling-ambassadeursavond/nieuws/item?831275

Stichting Babyspullen

Kledingbank Limburg draagt ook een steentje bij aan het inzamelen voor de Stichting Babyspullen. We hebben al heel veel aanstaande ouders blij gemaakt met een pakket.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingbabyspullen.nl en/of het volgende promotie filmpje
 
 

Servicecentrum Vullingsweg Heerlerbaan

  Vullingsweg

Stichting Kinderfonds

Kinderfonds

De donatie van Stichting Kinderfonds Midden Limburg heeft gezorgd voor de
aankoop van schoenen, jassen, jeans, sokken en ondergoed. We kunnen weer veel
kinderen lekker warm aankleden

Kinderfonds1

 

 

Rugzak voor een kind

Klik op deze link voor het filmpje te bekijken

https://www.youtube.com/watch?v=G7LNWlsclkA

Pagina: 1 2