Actueel nieuws
Ambassadeursavond
Tijdens de gehouden Ambassadeursavond die Stichting Kledingbank Limburg donderdag 29 september organiseerde, waren vele ambtenaren, beleidsmedewerkers, sponsoren, portefeuillehouders en geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij deze organisatie, die spreekt van een succesvolle avond.

Lees verder...

Logo FaceboekVolg ons op facebook

Klik op onderstaand item voor meer informatie

Ecabo
 

Erkening1

 

Erkening2

 Erkenning-3

Visie

Doelstellingen 

Kleding1Kledingbank Limburg is een humanitair burgerinitiatief dat zich richt op de provincie Limburg

De doelstellingen zijn:

Het verstrekken van kleding, schoeisel en verzorgingsproducten aan mensen uit de doelgroep stille armoede en werkende armoede, die in het bezit zijn van een Doorverwijzingsbrief van een erkende hulpverlener.

Het bestrijden van armoede door te investeren in de doelgroep.

Het bieden van trajecten om via vrijwilligerswerk, activering en/of opleiding te werken aan maatschappelijke participatie en/of deelname aan de lokale of regionale arbeidsmarkt.

Het voorkomen dat restpartijen kleding en schoeisel vernietigd worden.

 

Missie

Kledingbank Limburg wil haar klanten hun gevoel van eigenwaarde Kleding_teruggeven, zodat zij met meer zelfvertrouwen kunnen participeren in onze samenleving. Dit doen we door “goede” textielwaren, schoeisel en verzorgingsproducten te verstrekken, te informeren en te signaleren en door leer/werkplaatsen en mogelijk vaste arbeidsplaatsen in de eigen regio aan te bieden. Hierdoor kunnen zij hun zelfstandigheid terug winnen en een perspectief krijgen.